Opslag en Distributie, een kunst op zich!

Welkom bij Warehouse bv, waar al onze medewerkers zich inzetten voor het efficiënt en zorgvuldig afhandelen van diverse logistieke taken, waaronder het ophalen, lossen, sorteren, opslaan en terug laden van onze vrachtwagens. Of het nu gaat om tijdelijke of langdurige opslag, picking op bestelling, digitale of elektronische processen, ophalen, lossen, sorteren en terug laden in onze distributiecentra - wij bieden een totale opslagcapaciteit van 55.000 m².


Onze faciliteiten zijn uitgerust om een breed scala aan goederen te verwerken, waaronder gevaarlijke goederen, droge voeding, bouwmaterialen en zout. Bij Warehouse bv streven we naar hoogwaardige opslagdiensten die voldoen aan de diverse behoeften van onze klanten.


 We zijn vastbesloten om continue excellentie te leveren in logistieke oplossingen en kijken ernaar uit om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Dank u voor het kiezen van Warehouse bv als uw partner in logistiek

Kurt Ghekiere ing., M.D. Warehouse bv  en CEO

Voor elke oplossing een type magazijn bij Warehouse bv

Group De Rudder heeft meer dan 55.000 m² opslagmagazijnen, te Kuurne (regio Kortrijk) en te Vilvoorde (regio Brussel). Elk soort magazijn heeft zijn specifiek doel en functie.

Je kan bij ons terecht voor : 

transitmagazijnen, bevoorradings- of productie magazijnen, orderpickingmagazijnen en groupage- of consolidatiemagazijnen.

De volgende processen hebben onze Warehouse medewerkers perfect onder controle :

 • Goederenontvangst.
 • Uitvoering van een onmiddellijke kwaliteitscontrole.
 • Voorraadbeheer en inventarisatie van de opgeslagen goederen.
 • Correcte opslag van goederen, ook gevaarlijke stoffen goederen
 • Klaarzetten van bestellingen voor regionale magazijnen of onze distributiecentra
 • Snelle verzending van de bestellingen.
 • Navettes tussen onze distributie centra

Wat zijn de belangrijkste aandachtspunten van onze medewerkers in onze magazijnen ? 

Enerzijds moeten onze magazijnen  optimaal functioneren, plaatsverlies minimaliseren en zo kort mogelijke doorvoertijden voor de goederen realiseren. Anderzijds moeten kosten en werkvolume laag worden gehouden. Een hoge mate van overzicht en transparantie is hiervoor nodig, continu.

Het storage en distribution team van Warehouse bv wordt hiervoor opgeleid en uitgenodigd door het management om zich voortdurend bij te scholen op gebied van vakkennis, preventie en veilgheid, informatica en collegialiteit.


Bij warehouse bv zeggen wij steeds wat we doen, en doen we wat we zeggen ! WIJ KIJKEN ER NAAR UIT OM DE OPSLAG EN DISTRIBUTIE VOOR UW BEDRIJF TE MOGEN UITVOEREN • Controle op aantallen en kwaliteit
 • Opslaan van de goederen op vaste magazijnlocaties (zelfs Seveso gevoelig)
 • Transport door een van onze dochter bedrijven
 • Orderpicking
 • Voorraadhoogtes per artikel 
 • Lossen van de goederen (Euro palletten of andere, full of mixed duo picking)
 • Retouren- of leeggoedafhandeling


Digitale adviesexpertise

Bij Warehouse bv streven we naar een naadloze integratie van digitale oplossingen in onze logistieke processen. Onze geavanceerde systemen, waaronder Warehouse Management Systeem, Artificial Intelligence (A.I.), en de expertise van onze opslagmedewerkers werken harmonieus samen om uw logistieke behoeften te vervullen.

Wij optimaliseren de efficiëntie door gebruik te maken van uw EDI-input, vertalen deze naar onze logistieke systemen en verzenden de goederen met uw labels, inclusief de vereiste CMR- of andere documenten. Onze toegewijde transportafdeling zorgt voor essentiële Proof of Delivery (POD)-documenten, gedocumenteerd met foto's bij de levering.

Onze klantendienst staat garant voor een snelle afhandeling van transport- en opslagschades, waardoor u zich zorgeloos kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

Bij Warehouse bv staat het digitaal en fysiek ontzorgen van onze klanten centraal. Daag ons uit met uw logistieke vraagstukken en laat ons schitteren in het leveren van resultaten die uw verwachtingen overtreffen


Kwaliteitsvolle opslag

Het management en de werknemers van Group De Rudder, afdeling Opslag maken er een erezaak van om 
bij iedere ISO 9001 audit een vlekkeloze score te behalen. 


Deze inspanningen worden dan ook gerenummereerd door BQA!

Zoek je een 'thuis' van waar uw goederen vertrekken, of enkel op doorreis ?

Laten we onze visie omzetten in realiteit. Neem vandaag nog contact met ons op om je producten samen met ons op weg te helpen naar je klanetn.