Over Group De Rudder

Ignace De Rudder, stichter en president van de groep

Transport en opslag, sedert 2001

Ingegeven door het transportbedrijf dat vader Frans De Rudder opgericht had in 1978 startte  Ignace De Rudder in 2001 zijn eigen zaak. 
In 2009 Nam Ignace het transportbedrijf van vader De Rudder over en kocht in 2011 de eerste vestiging te Kuurne (7.000m² voor een stockagecapaciteit van 5.500 paletten). 
Het werd de uitvalsbasis om de eerste voorzichtige stappen te zetten in distributie en aanvullende logistieke dienstverlening.
In 2016 startte de bouw van een nieuw logistiek centrum van 1,5 hectare te Kuurne met een capaciteit van 15.000 paletten. Al gauw volgde in 2018 de 2de logistieke hub met 29 loading docs en 8.000 m² magazijnen te Vilvoorde (Brucargo).
In 2019 werd gestart met de bouw van het B-Blok aan de Noordlaan te Kuurne (5.000 m² extra capaiteit - 9.500 paletten).  Ondertussen haalde de groep ISO9001, volgde maatwerk in stockage (voedselveiligheid, chemie, Accijns entrepot, enz)
Recent bouwde onze groep een nieuw logistiek distributiecentrum op de Mortiekhoek te Heule met 42 laadkaaien in crossdock opstelling. 

Group De Rudder, dat zijn 4 dynamische vennootschappen, meer dan 55.000 m² opslag en meer dan 92 vrachtwagens die dagelijks de distributie van uw producten ontzorgen ! 


Wie zijn de andere medewerkers bij Group De Rudder die je te woord staan ?

Visie, missie, waarden en passie.


Group De Rudder is sedert 2001 een betrouwbare en flexibele partner voor het transport, de opslag en de distributie van uw goederen. Wij gaan de uitdagingen niet uit de weg en investeren continu in verbeteringen en de kwaliteit van onze diensten. Wij gebruiken daarvoor spitstechnologische middelen en een dosis gezond ondernemers gevoel.


Wij doen dit dagelijks conform onze visie, onze missie en volgens onze bedrijfswaarden en passie.


Group De Rudder, Visie - missie en waarden


Onze visie                                                       ​    Onze klanten ontzorgen in transport, opslag en distributie !

Group De Rudder wil alle klanten maximaal ontzorgen, zonder uitzondering! Alle ladingen worden door ons verhandeld alsof ze onze ladingen zijn, met zin voor stiptheid, kwaliteit in onze dienstverlening en vooral, met de gratis glimlach van onze medewerkers.

Onze missie                                                                                                Waarin maken wij het verschil ?

Wij maken het verschil, sedert 2001, door elke transactie stipt op tijd ter plaatse te brengen of af te halen, met de grootste zorg op te slaan en zonder zorgen voor onze klanten terug te verdelen!  


Onze waarden                   ​              Klanten tevreden == Onderneming tevreden == werknemers tevreden !

• Kwaliteit : wij waken dag en nacht over de grootste kwaliteit voor onze diensten, zonder compromissen.

• Duurzaamheid: wij gaan een duurzame relatie aan met onze klanten, gebaseerd op discretie en wederzijds respect. Ons oprecht engagement schept daarbij een hechte band met
                           ons cliënteel.

• Betrouwbaarheid: De inhoud van uw lading is uw zaak, wij behandelen uw informatie steeds met de grootste confidentialiteit.

• Flexibiliteit: wij houden steeds rekening met de wens van elke klant, en passen ons steeds aan de noden van onze klant.

• Transparantie : wij zijn altijd open en eerlijk in onze communicatie, wij maken goede afspraken en houden ons er aan. Team De Rudder zegt wat ze doen, en doen wat ze zeggen !

 

Onze passie                                                                              ​       ENTHOUSIASME, OPTIMISME en PASSIE

Al onze medewerkers zijn dag en nacht beschikbaar om zich voor de volle 100% te geven voor onze klanten, hun vracht en hun veiligheid. Wij zijn een groep van meer dan 130 medewerkers, elk met hun eigen competenties, die instaan voor het ontzorgen van het transport, de distributie en de opslag van de paletten van onze klanten.

92
Vrachtwagens
2.150
Volume
130
Geweldige medewerkers
2
Distributiecentra 

Daag ons uit, en we zullen je blijvend verbazen ! 


Een glimp van de transportplanning in ons distributie centrum te Heule (Kortrijk) 

Enkele klantreferenties

We zijn steeds in goed gezelschap.

Jet Import
Zoutman
Darco Packaging Solutions
Plastibac