Ons Legend Team

Management 

Kurt Ghekiere ing, CEO

Kurt neemt de dagelijkse leiding van onze activiteiten waar. Ingenieur van opleiding en een fervent voorstander van de no-nonsense aanpak. Zeggen wat we doen, en doen wat we zeggen is zijn motto !  

Johan Vander Meiren, CFO

Johan is onze financieel directeur op groepsniveau. Samen met onze administratie en boekhouding verdiept Johan zich in balansen, KPI's en investeringen. 
Zijn passie is ballonvaart.

Xavier De Rudder, CCO

Xavier is onze commerciële troef, en neemt daarnaast de leiding van onze 33 eigen chauffeurs op zich. Work hard, play hard is zijn motto, steun en toeverlaat voor iedereen in onze bedrijvengroep.

Kimberly Galle, HRM

Kimberly is ons aanspreekpunt voor personeelszaken, Preventie en Veiligheid en als sportieve dame de duizendpoot van dienst.

Planning en Dispatch (Kuurne / Vilvoorde)

Stijn Van der Eecken, Head Planner

Stijn, hoofdplanner van ons distributiecentrum te Heule. Met Benoit en Laura, de puzzelaar voor de meer dan 1300 orders dagelijks en de communicatie met klanten en chauffeurs.

Serge Joris, Head Planner

Serge heeft de leiding over ons distributiecentrum te Vilvoorde. Samen met Wendy en Saïda coördineert Serge de planning met de planners van Kuurne (Heule).

Benoit Wouters, Planner

Benoit regeert over de volle vrachten (FTL's) en staat dagelijks in, samen met Stijn en Laura voor de planning van de ritten in ons distributiecentrum te Heule.

Wendy Frankcx, Dispatcher

Wendy, een vat vol energie, stuurt samen met collega Saïda en Serge de chauffeurs aan in onze hub Brucargo, Vilvoorde.

Laura Denys, Dispatcher

Laura staat dagelijks, samen met Stijn en Benoit, in voor de planning van de meer dan 1300 orders die van uit ons distributiecentrum in Heule vertrekken.

Saïda Achekar, Dispatcher

Saïda kan niet stilzitten als er orders binnenkomen, ze regelt samen met Wendy en Serge alle vrachten van uit onze hub Brucargo, Vilvoorde.

Michael Emael, verantwoordelijke  kade 

Michael en zijn kade cow-boys, de chef van ons distributiecentrum in Heule. Altijd met de glimlach en een luisterend oor. De schakel tussen planning en onze chauffeurs.

Binh Nguyen, Dispatcher

Binh staat dagelijks, samen met Laura, in voor de planning van de meer dan 1300 orders die van uit ons distributiecentrum in Heule vertrekken.

Caitlin Vercruysse, Customer Care

Caitlin, met een glimlach ontvangt ze onze chauffeurs in onze hub te Heule. Samen met de collega's van de planning zorgt ze dat alle orders goed verwerkt worden.

Opslag (Kuurne / Vilvoorde) 

Sandra Sobucka

Sandra kan je doorgaans terugvinden in een van onze magazijnen of op het centraal bureau waar ze met Delphine en Annick de organisatie stuurt van onze meer dan 55.000 m² opslag.

Delphine De Muynck

Samen met Sandra en Annick zorgt Delphine voor de ontvangst van onze chauffeurs op de opslag afdeling, regelt ze de inbounds en outbounds, en zorgt ze met glimlach voor de collega's.

Lieselot De Rudder

Lieselot en onze klant Fuchs, reachen, liften, picken, en de volledige administratie, dankzij Lieselot moeten de klanten van Fuchs geen enkel order missen. 

Annick Vandromme

Annick, onze vlinder in de stockage. Samen met Sandra en Delphine, verzorgt ze de ontvangst van onze chauffeurs op de opslag afdeling.

Administratie, MKT en Accounting

Bert Soetaert, Accountant 

Bert en cijfers, hij verorbert ze al even snel als zijn koekjes bij de koffie. Samen met onze CFO Johan is Bert ons cijferteam! 

Heidi Delbaere, Office Manager

Als hoofd van onze administratie moet je al van ver komen om Heidi uit haar lood te slaan. Onze administratie is, een enthousiast en dynamisch ladies team ... (Op Bert na, natuurlijk :-))

Heidi Remmery

Heidi en facturatie ... als het juist moet zijn, dan moet je bij Heidi zijn. Samen met Heidi Delbaere en Sighilde onze ankerdames in de administratie.

Sighilde Duynslaeger

Controles, controles, Sighilde is er een expert in, samen met Heidi Delbaere en Heidi Remmery zorgt Sighilde voor een naadloze facturatie van onze diensten.

Voor jullie, klanten, lopen deze mensen de Iron man ! Niet iedereen kunnen we hier met foto opnemen, we vermelden ze wel met stip ! 

Onze collega's in de eigen garage 

Ons team laders en lossers in ons distributie centrum te Kuurne en te Vilvoorde 

Onze magazijniers, reachers en pickers in onze opslag depots te Kuurne en te Vilvoorde 

Ons eigen logistiek team 

Onze terberg chauffeur 

Ons ICT Team

Onze 92 chauffeurs van onze vrachtwagens 

Onze poetsdienst

130 enthousiaste collega's die dagelijks jullie als 3PL klant ontzorgen en hun hart en ziel geven om een tevreden klant terug een super dienstverlening aan te bieden.

#WeAreDeRudder    #WhereLegendsWork!