3PL Logistieke oplossingen - onze Topsport!

Group De Rudder is een veelzijdige onderneming die diverse bedrijven omvat. Naast onze infrastructuur- en investeringsmaatschappijen spelen Warehouse nv, Transport Derudder bv en Desarent nv een cruciale rol als operationele entiteiten binnen onze groep. Desarent is het verhuurbedrijf voor infrastructuur, rollend materieel en opslagdepots, dat nauw samenwerkt met Warehouse bv en Transport De Rudder bv.

Met het principe "self served, best served" streeft Group De Rudder naar een stabiele continuïteit in al zijn activiteiten. Door middel van een doordachte investeringsstrategie, zowel organisch als door overnames, verzekeren we niet alleen onze groei, maar ook een solide basis voor onze operaties.

Onze toewijding aan voortdurende investeringen in combinatie met een gedreven overnamebeleid vormt de ruggengraat van onze organische en externe groei. Met trotse hashtags als #WeAreDeRudder en #WhereLegendsWork reflecteren we de sterke identiteit van onze groep en benadrukken we ons streven naar excellentie.

Bij Group De Rudder gaan we verder dan alleen zakendoen; we creëren een omgeving waar legendes gedijen. 

Warehousing

Met meer dan 55.000 vierkante meter aan opslagfaciliteiten biedt Warehouse bv een veilige bewaarplaats voor elk type product. Ons toegewijde team is beschikbaar voor picking via telefonisch contact, e-mail of EDI, en staat klaar om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of het nu gaat om Europallets, speciale pallets of op maat gemaakte palletoplossingen, vertrouw op de expertise van ons team.


Met strategisch gelegen distributiecentra in Heule en Vilvoorde zorgen wij dagelijks voor de efficiënte distributie van meer dan 2.500 zendingen naar de Benelux. Warehouse bv staat garant voor een gestroomlijnde logistieke aanpak en een hoogwaardige opslagservice, waardoor uw goederen veilig en tijdig hun bestemming bereiken.

Lees meer hier

Distributie

Onze groep telt 33 toegewijde chauffeurs in vaste dienst. Daarnaast vullen wij ons team aan met 45 ervaren onderaannemers die dagelijks, met behulp van geavanceerde tablet PC's, hun ritten coördineren. Met trots dragen zij het De Rudder-logo, wat garandeert dat uw producten op tijd en op de juiste bestemming worden afgeleverd.


Als bewijs van ons streven naar optimale service vernieuwen wij onze trekker-vloot volledig om de drie jaar. Dit betekent dat uw goederen altijd worden vervoerd met de nieuwste vrachtwagens en de meest verzorgde trailers wanneer ze bij uw klanten arriveren.


De transportafdeling, geleid door Xavier De Rudder en Joyce Compernolle, staat bekend om hun vakkundigheid en toewijding. Daag hen gerust uit voor al uw pallettransport binnen de Benelux. Wij garanderen een professionele en efficiënte uitvoering van al uw transportbehoeften.

Lees meer hier

Containertransport 

Van haven naar eindbestemming ...


Het transport van zeecontainers is een onderdeel van de gehele supply chain. Wij nemen niet aleen het containertransport voor onze rekening, maar wij ontzorgen U als klant over de ganse lijn, met wel of geen tussenopslag in een van onze opslagdepots. 

Group De Rudder beschikt over een vloot van trekkers en container chassis en is volledig toegerust op het vervoeren van containers. Met het vervoer van containers tussen (inland)terminals van zeehavens en opslagfaciliteiten bedekken wij de ganse Benelux! 
Onze strenge kwaliteitsbewaking is geautomatiseerd om ervoor te zorgen dat de middelen die onze toegewijde medewerkers dagelijks inzetten, voldoen aan de hoogste normen. Dit is essentieel om u, als gewaardeerde klant, de best mogelijke service te bieden.


Met eigendom van state-of-the-art materieel en een doorgedreven automatisering, kan onze groep consistent de beste diensten leveren, waardoor we u voorzien van de modernste middelen en materialen in onze sector.


Enkele klantreferenties

We zijn steeds in goed gezelschap.

Jet Import
Red Bull
Fever Tree
Zoutman
Darco Packaging Solutions
Plastibac