Desarent nv


De bedrijvengroep van Ignace De Rudder, de trotse eigenaar van onze onderneming, omvat een verhuur- en investeringsmaatschappij die nauw geïntegreerd is in onze activiteiten.


Desarent, als onderdeel van onze groep, beheert de aan- en verkoop van ons rollend materieel en is tevens de eigenaar van al onze essentiële infrastructuur. Alle gebouwen en rollend materieel zijn eigendom van Desarent en worden verhuurd aan onze twee actieve vennootschappen, Warehouse bv en Transport De Rudder bv.

State of the art equipment

Desarent draagt zorg voor de hoogwaardigheid van ons wagenpark, onze gebouwen en ons assortiment aan klein materieel, waaronder reachers, BT lifters, transpalletten en reinigingsapparatuur.

Kwaliteit == resultaat!

Onze strenge kwaliteitsbewaking is geautomatiseerd om ervoor te zorgen dat de middelen die onze toegewijde medewerkers dagelijks inzetten, voldoen aan de hoogste normen. Dit is essentieel om u, als gewaardeerde klant, de best mogelijke service te bieden.


Met eigendom van state-of-the-art materieel en een doorgedreven automatisering, kan onze groep consistent de beste diensten leveren, waardoor we u voorzien van de modernste middelen en materialen in onze sector.