Wij integreren Lamberts & Zn uit Willebroek in onze groep

Group De Rudder breidt het dienstenaanbod uit met de integratie van Containertransport Lamberts & Zn uit Willebroek
16 juni 2024 in
Wij integreren Lamberts & Zn uit Willebroek in onze groep
Group De Rudder, Kurt Ghekiere


Vilvoorde, 15 juni 2024 - Group De Rudder, opgericht in 1978 en geleid door Ignace De Rudder vanaf 2007, met als doel een vooraanstaande speler te worden in pallettransport binnen de Benelux, kondigt met genoegen de integratie aan van Lamberts & Zn, gevestigd in Willebroek.

 

Sinds de oprichting heeft Group De Rudder gestreefd naar groei en diversificatie van zijn diensten. Momenteel beheert het bedrijf 55.000 m² aan opslagruimte, exploiteert het twee distributiecentra en biedt werkgelegenheid aan ongeveer 130 medewerkers. Met een vloot van ongeveer 95 vrachtwagens is Group De Rudder goed gepositioneerd om aan de logistieke behoeften van zijn klanten te voldoen.

 

Lamberts & Zn, opgericht meer dan 95 jaar geleden door Marcel Lamberts, heeft zich gevestigd als een toonaangevend containertransportbedrijf met een specifiek klantenbestand. Sinds de jaren 90 staat de derde generatie, onder leiding van Koen Lamberts, aan het roer van het bedrijf, dat gevestigd is in Willebroek en een belangrijke logistieke partner is voor diverse bedrijven in de havens van de Benelux.

 

Door de integratie van Lamberts & Zn wil Group De Rudder zijn dienstenaanbod uitbreiden. Met zijn specialisatie in containertransport en uitgebreide ervaring in alle havens van de Benelux, biedt Lamberts & Zn waardevolle expertise die de positie van Group De Rudder als toonaangevende logistieke partner versterkt. De activiteiten op het gebied van containertransport zullen worden geïntegreerd in de distributie hub van Group De Rudder in Vilvoorde, waarbij alle medewerkers van Lamberts & Zn worden behouden.

 

De integratie van Lamberts & Zn door Group De Rudder markeert een belangrijke stap in de groei van beide bedrijven en verstevigt hun positie in de logistieke sector binnen de Benelux.

Naast de afdelingen warehousing (opslag) en transport (distributie) wordt het bedrijf van Koen Lamberts de derde dienstenpoot binnen Group De Rudder, het verhandelen en vervoeren van containers.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Kurt Ghekiere ing., CEO                                kurt.ghekiere@groupderudder.be   
Koen Lamberts, MD Container transport       koen.lamberts@groupderudder.be
Ignace De Rudder, Chairman                         ignace.derudder@groupderudder.be
v.l.n.r.  Ignace De Rudder, Chairman Group De Rudder - Koen Lamberts, Anja Lamberts Eigenaars Lamberts & Zn - Kurt Ghekiere, CEO Group De Rudder - Johan vander Meiren, CFO. 

Wij integreren Lamberts & Zn uit Willebroek in onze groep
Group De Rudder, Kurt Ghekiere 16 juni 2024
Deel deze post
Archiveren