Great Taste, Zero Guilt - We welcome Jaspers Sauzen @ Group De Rudder

HET BEGON BIJ DE ECHTE JASPER, EEN BOURGONDIËR EN ONDERNEMER DIE KOUDE SAUZEN ZOCHT MET VEEL SMAAK, MAAR OOK MET EEN GEZOND AANTAL CALORIEËN...
31 mei 2024 in
Great Taste, Zero Guilt - We welcome Jaspers Sauzen @ Group De Rudder
Group De Rudder, Kimberly Galle

Wij zijn altijd gecharmeerd als jonge startups bij ons komen aankloppen om hun droomproduct logistiek te helpen opstarten. 
Zo ook Caspar bv, het bedrijf van Jasper en Guillaume. 

Van de koers tot de pintjes, van de saxofoon tot onze prachtige middeleeuwse steden. Er is meer dan genoeg dat ons land op de wereldkaart zette. Maar waar we pas écht kampioen in zijn, is dat we weten hoe we leven moeten vieren: met heerlijk eten, lekker drinken en plezant gezelschap. Bourgondisch genieten kan je natuurlijk nergens zo goed als bij ons.

Die prachtig levenslustige gedachte is de fond van Jasper’s Sauzen. Net zoals jij houden we van de kleine geneugten in het leven. Net zoals jij houden we van gewoon goede smaak, zonder meer. Dat proef je in elk van onze sauzen. ’t Zijn echte klassiekers zoals we ze allemaal graag hebben: gul van smaak, van kwaliteit en smeuïgheid. Zo zetten we keer op keer lekkere producten op jouw tafel, waar je nooit genoeg van krijgt.

Discover all on : https://jasperssauzen.be/overons


Great Taste, Zero Guilt - We welcome Jaspers Sauzen @ Group De Rudder
Group De Rudder, Kimberly Galle 31 mei 2024
Deel deze post
Archiveren